Waarom een lijntekening? 

Een lijntekening is een tekening die gemaakt is van de contouren van een foto. Door deze lijnen zijn je geliefdes nog te herkennen. Een erg leuk alternatief om niet alleen de normale foto's op te hangen, dus erg leuk als afwisseling!


Zwanger of geboorte:

- Zodra er in jouw omgeving iemand zwanger is of net een kindje gekregen heeft. Ben je uiteraard op zoek naar het mooiste cadeau. Een mooi persoonlijk cadeau, een mooie herrinnering.

je kan bijvoorbeeld denken aan een mooie zwangerschaptekening, van een mooie zwangere buik. Een newborn tekening van het hele gezin. Ook is het bijzondere moment tussen moeder en baby tijdens borstvoeding een mooie tekening mogelijkheid! 

 


Overledene:

- Soms zijn dierbare er niet meer fysiek bij, maar zou je toch graag de overledene bij een familietekening willen toevoegen. Dit is mogelijk! Ook wanneer deze dierbare er al een langere tijd niet meer is. Wat ik nodig heb is een foto van de dierbare, om deze als tekening in een andere tekening te voegen. Ook kan de overledene in een symbool verwerkt worden in de tekening, wat je vaak ziet is een sterretje, of een vlindertje.

 


koppel:

- Een mooie foto van jou en je geliefde, vereeuwigen? Dit kan natuurlijk door de foto af te laten drukken, en in de kast te zetten. Of op een groot canvas aan de muur te hangen.

Maar wat echt uniek is, is om de foto in een tekening te laten verwerken, Gegarandeerd leuke reacties! en erg Uniek, in elk interieur passend!

Ook leuk als valentijnscadeau!

 


trouwen: 

- Een trouwerij. Een ontzettend leuk feest van jezelf, of van je dierbaren!

Wat ontbreekt is een Uniek en Leuk cadeau. Geld geven zoals de meeste trouwgasten is gewenst, maar waar gaat het geld meestal in? In een envelop. De naam van het bruidspaar erop en klaar. 

Een lijntekening van het bruidspaar als liefdeskoppel, in een fotolijst, Geld achter de lijntekening. Erg Uniek! het zal eruit springen!


Voor alle andere gelegenheden natuurlijk ook erg leuk!